SELAMAT DATANG KE SAYA DI JOHOR

update terkini

Hai , selamat datang ke laman web rasmi sayadijohor. Sayadijohor ialah merupakan salah satu platform digital media istimewa yang hanya memfokuskan kepada kepada para remaja dan belia di negeri Johor. Kita semua sedia maklum yang populasi belia di negeri Johor bertambah hari demi hari.

Apa yang terkandung di dalam saya di johor ini?

Kami akan terus update content-content yang menarik dalam kategori hobi , usahawan , gaya hidup , lepak ,berita dan info terkini , JB best , serta promo code untuk orang Johor.

Siapa yang kami mahukan?

Kepada semua content creator atau belia yang berbakat untuk mengetengahkan bakat , kreativiti serta kepakaran anda , sila tampil dan ‘show us your art!’ . Kami akan publishkan bakat anda itu supaya seluruh orang Johor berbangga dengan anda. Bukan itu sahaja , kami juga sangat berbesar hati ingin berkenalan dengan lebih ramai young entrepreneur serta start up. You need a coverage to tell all Johoreans!

Kenapa saya di johor?

Ini kerana kami team saya di johor sendiri masih belum berpuas hati untuk menjelajah negeri Johor. Bukan itu sahaja disebabkan sayang dan cintanya kepada negeri ini , kami tampil sebagai platform media digital supaya akan lebih banyak lagi orang Johor tahu .. ‘that the beauty of my Johor’

Akhir kata , selamat datang ke sayadijohor.com

“Saya Di Johor …istimewa untuk orang Johor!”

Leave a Reply